Українську яловичину скуштують турки

Економіка

Україна отримала право експорту м’яса до Туреччини.

Туреччина відкриває ринок для вітчизняної яловичини. Про це повідомляє Держпродспоживслужба. Українське м’ясо продаватимуть до Туреччини після того, як державну систему контролю за виробництвом яловичини схвалила технічна місія Головного директорату захисту та контролю Міністерства сільського господарства Республіки Туреччина. Місія працювала в Україні наприкінці квітня.

Також турецькі фахівці проінспектували вітчизняні забійні підприємства, які зацікавлені в експорті своєї продукції.

Відтак Туреччина дала «зелене світло» на експорт української яловичини. Нині завершується узгодження форми ветеринарного сертифіката на поставки м’яса до республіки.

Джерело: www.consumer.gov.ua